Recensies

Priscilla en Percy, ouders van Vive (9 weken):
“Babymassage bij Marloes raad ik iedereen aan. Je maakt niet alleen tijd voor je kindje, maar ook voor jezelf. Het is heerlijk om in de drukke babytijd wat rust voor jezelf te hebben. Marloes is een lieve vrouw die uitgebreid de tijd neemt, rekening houdt met jouw wensen en ondertussen ook goed naar je kindje kijkt. Marloes we hebben enorm genoten, bedankt voor de bijzondere ervaring, fijne tips en rust!”

Kim en Erik, ouders van Tibo (7 weken):
“Wij hebben een babymassage cursus van vier weken bij Marloes gevolgd. We zijn daar heel erg over te spreken. Marloes is een heel fijne vrouw en is aanwezig zonder aanwezig te zijn. Ze geeft duidelijke uitleg en is geduldig. Ook is ze heel lief voor onze zoon Tibo geweest en was ze sensitief voor zijn behoeften en stemming. Door de uitleg en massage hebben we nu een mooi en fijn extra contactmoment met onze zoon. We genieten hier allebei heel erg van. Bovendien is Tibo de afgelopen weken rustiger gaan drinken en beter gaan slapen.”

Dorieke, mama van Ties (6 weken):
“Ik ben de cursus babymassage gaan volgen, omdat ik zelf ook graag gemasseerd word en het me leuk leek om zo’n ontspannen moment aan mijn zoontje te kunnen geven. Marloes is heel rustig en lief en kwam bij mij aan huis, echt ideaal. Ze legt de technieken op een fijne manier uit en doet deze voor op een pop, zodat ik deze dan meteen op mijn zoontje kon toepassen. Ik heb genoten van de lessen en zag hoe mijn zoontje steeds meer ontspannen werd. Ik masseer hem nu regelmatig, een heerlijk momentje voor ons samen. Ik zou deze cursus iedereen aanraden!”

Marith, mama van Philou (6 maanden):
“Onder begeleiding van Marloes heb ik samen met mijn dochtertje Philou van toen al ruim zes maanden oud de babymassage gevolgd. Ondanks dat ze al behoorlijk bewegelijk was, kon ze toch volledig ontspannen. Omdat Marloes bij ons aan huis kwam met de benodigde materialen was het ook voor mij een ontspannen moment. Ik met Philou op een yogomatje en Marloes naast mij met een pop. Door de uitleg en de bewegingen die Marloes op de pop maakte was het makkelijk de oefeningen direct toe te passen. Bij Marloes voel je je ook direct op je gemak waardoor de gehele massage voor mama en baby zeer ontspannen zijn. Met een naslagwerk op papier ontvangt Philou nog vaak een massage.”

Anna, mama van Aaron (11 weken):
“Marloes straalt een en al vriendelijkheid en rust uit. Hierdoor voel je je meteen op je gemak en kan ook je baby heerlijk ontspannen. Marloes neemt de tijd, legt alles goed uit en geeft tussendoor ook nog aandacht aan je rondlopende peuter, super!”

Froukje, mama van Sophie (6 maanden):
“Ik heb een privéles babymassage gevolgd. Wat een heerlijke manier om quality time met m’n kleine meid te hebben! Marloes doet alles (coronaproof en heel prettig) voor op een pop, zodat ik zelf mijn baby masseer. Heerlijk! Ze doet dit duidelijk met heel veel passie en plezier en gaat heel rustig, fijn en liefdevol om met mijn kindje en mijzelf. Na afloop kreeg ik alle instructies van alles wat we hebben gedaan op papier, zodat ik mijn baby nog vaker kan masseren.
Absoluut een aanrader! En ook leuk als cadeau voor een (aanstaande) moeder.”

Enthousiast geworden? Neem hier vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken.