Over mij

Omdat ik het na mijn zwangerschapsverlof moeilijk vond om weer aan mijn kantoorbaan te wennen, ging ik bedenken wat ik dan zou willen doen.

Als moeder haal zoveel vreugde uit mijn kinderen, maar ik weet ook dat je als ouder niet lekker in je vel kunt zitten als er wat mankeert met je kinderen. Ik vind het erg leuk om met andere ouders te praten, hen handvaten te geven waar nodig en ik vind het heerlijk om te genieten van een tevreden baby. Dat heeft mij doen besluiten om docent babymassage te worden.

Graag help ik jou dan ook om samen met jouw baby nog fijner in het leven te staan en nog meer van elkaar te kunnen genieten.
De aanraking tijdens de babymassage heeft zoveel positieve effecten dat jouw baby een onwijs goede start zal krijgen!
Inmiddels ben ik een gediplomeerd docente babymassage en haal ik enorm veel vreugde uit de lessen die ik geef. Ik vind het belangrijk dat jij en jouw baby het ook fijn vinden en ik pas de massage altijd aan jullie aan.

Blogs babymassage

Als ik naast mijn baan en kinderen tijd over houd, probeer ik af en toe een blog te schrijven. Misschien heb je er al een langs zien komen of wil je meer van mij lezen, lees dan mijn blogs over babymassage op WIJ à la mama.